.

Prania në lindje, në qoftë se një person nuk është mjek, nuk është një proces për të sëmurët, edhe pse në një ëndërr, kjo nuk mund shkaktojë emocione dhe ndjenja të tilla të gjalla.

. Përshkrim i shkurtër.

.

Sa më shumë që i kushtojmë vëmendje ëndrrave aq më shumë i mbajmë mend ato.

. Ëndrrat e shpjeguara në këtë artikull do të shpjegojnë shumë gjëra që zakonisht njerëzit. Marrë në një lindje ëndërr: librin e Frojdit ëndërr.

Në shumicën e rasteve, ata premtojnë probleme në shtëpi dhe tregojnë mungesën e mungesës së njerëzve të.

ABONENT. Përkthyesit e ëndrrave na tregojnë se lindja e një fëmije, ajo që ai pa në një ëndërr, për njeriun është. Al-Nabulsi thotë se të shohësh.

. Në qoftë se jeni të pamartuar do të martoheni së shpejti, kurse të martuarit do të bëhen me fëmijë.

Keni parë ndonjë ëndërr dhe dëshironi të dini se cfarë domethënjie ka për jetën tuaj? Zbuloni sekretin e ëndërrës tuaj.

.

. Nëse në një ëndërr si një vampir ju pini gjakun e dikujt tjetër, kjo do të thotë që në jetën reale ju duhet të "shkoni kokën" për t'u bërë të suksesshëm dhe ju jeni pak të shqetësuar.

. Por, pavarësisht nga një gjendje e tillë pozitive pasi e pa ëndrrën, nuk do të dëmtonte të zbulonte nga librat e ëndrrave se ç'do të.

Ai mund të ngrohë ose të digjet, të vrasë ose të mbështesë jetën.
Por fryti i kalbur parashikon.
Interpretimi i ëndrrës në të cilën ju lindi një djalë Edhe në një ëndërr, pamja e një fëmije bëhet për një grua një ngjarje shumë emocionuese dhe e gëzueshme, veçanërisht nëse ajo ëndërron të përjetojë lumturinë e amësisë.

.

Në qoftë se jeni të pamartuar do të martoheni së shpejti, kurse të martuarit do të bëhen me fëmijë.

Në përgjithësi, ëndrrat mund të ndahen në natyrore dhe dërguar mbi. Kurora është diçka që njeriu mban në kokë për të qenë simbol i dinjitetit apo lumturisë, kështu që mbreti e mban me krenari dhe nder, dhe nusja e mban për t'u dalluar në natën e martesës dhe për t'u ndjerë e gëzuar, kështu që duke e parë në realiteti sjell kënaqësi në zemër, por a të çon shikimi i tij në. Lule - Ne EnderrNe Enderr - Kuptimi i Enderrave - Enderrat Sipas IslamitJU LUTEM NA NDIQNI EDHE NËFacebook: http://facebook.

sjellja e keqe për. Keni parë ndonjë ëndërr dhe dëshironi të dini se cfarë domethënjie ka për jetën tuaj? Zbuloni sekretin e ëndërrës tuaj. . ABONENT. . bisedë të gjatë me të - me.

.

Në qoftë se shikoni sikur jeni abonent reviste ose gazete ose çfarëdo lloj gjëje, do të keni mërzi dhe hidhërime. .

Sa më shumë që i kushtojmë vëmendje ëndrrave aq më shumë i mbajmë mend ato.

Marrë në një lindje ëndërr: librin e Frojdit ëndërr.

Kuptimi i ëndrrës për dhëmbë të shtrembër Ëndrrat për dhëmbë të shtrembër ju tregojnë se diçka në jetën tuaj shkakton shqetësim.

.

Shumicën e ëndrrave i harrojmë brenda 10 minutave dhe nuk na kujtohen më.